Blue Snake

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bravčové mäso zapečené s kapustou

Surovinky:

500 g bravčového mäsa z pliecka alebo zo stehna, olej, 50 g cibule, soľ, mletá čer­vená paprika, mleté čierne korenie, 2-3 strúčiky cesnaku, rasca, 500 g kyslej kapusty, 100 g ryže, 20 g masla, 2 dl kyslej smotany.

Postup:

Mäso zomelieme. Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme zomleté mäso, soľ, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, pretlačený cesnak, potlčenú rascu a prikryté za občasného podlievania udusíme. Medzitým kyslú kapustu zalejeme vodou a dáme variť. Dobre prepláchnutú ryžu opražíme na mas­le, osolíme, zalejeme vodou tak, aby hladina vody bola asi 2 cm nad ryžou, prikry­jeme a na miernom ohni pomaly udusíme. Jenskú misu vymastíme, na dno dáme vrstvu kapusty, na to vrstvu ryže, vrstvu mäsa a navrch vrstvu kapusty, všetko zale­jeme kyslou smotanou a v rúre zapečieme do ružova.

Zdroj: http://www.onlinerecepty.sk/Masite-jedla/Bravcove-maso/Bravcove-maso-zapecene-s-kapustou.html

 

Fajneeeeeeeeee.

 

 

 


Recepty | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014